Tavaszias gyertya

Nagynéném készült születésnapra, és megkért, hogy segítsek be neki egy gyertya díszítésében, időhiány miatt. Gondolom mindenkinek ismerős az, hogy gyorsabban megy, ha egyféléből több darab készül, és bár nálam a gyertyák általában mindig egyediek, de ha már nekiálltam és kipakoltam a hozzávalókat, akkor ugyanarra a mintára kettő is elkészült. Tehát ugyanilyet kapott az ünnepelt, de ez a gyertya még keresi a gazdáját.

Nem tudom mennyire látszik a képeken, a minta körbefut  a gyertyán. Próbáltam montázst készíteni, de sajnos a technikai tudományom megadályozott benne.
Játék..

Jatek Liderckenel!

Egy kis visszatekintés

Ötletekben gazdag Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Az utóbbi időben eléggé elmaradtam a gyertyadíszítéssel, amit én nagyon sajnálok, mert nagyon szeretem csinálni, de sajnos a sor úgy hozta (na jó, azért a mi kezünk is benne van) hogy távol kerültünk az otthontól, és hát még az anyagjaimból el hoztam néhányat, amúgy is kis kreativitással bármilyen anyagdarabból ki lehet hozni valamit, de a gyertyadíszítéshez egy nagyobb készletre van szükség, ami sajnos nem fért be a bőrönbe.
 Viszont a fényképeim között rendezgetve találtam egy gyertyát, amit talán még nem mutattam meg nektek. Ezt az első unokaöcsém keresztelőjére készítettem még ősszel, hasonlót már lathattatok ITT, de minden gyertya a maga nemében egyedi, mivel mindegyik konkrét személynek készült.

És íme a gyertya címzettje: