Tavaszias gyertya

Nagynéném készült születésnapra, és megkért, hogy segítsek be neki egy gyertya díszítésében, időhiány miatt. Gondolom mindenkinek ismerős az, hogy gyorsabban megy, ha egyféléből több darab készül, és bár nálam a gyertyák általában mindig egyediek, de ha már nekiálltam és kipakoltam a hozzávalókat, akkor ugyanarra a mintára kettő is elkészült. Tehát ugyanilyet kapott az ünnepelt, de ez a gyertya még keresi a gazdáját.

Nem tudom mennyire látszik a képeken, a minta körbefut  a gyertyán. Próbáltam montázst készíteni, de sajnos a technikai tudományom megadályozott benne.
2 megjegyzés:

Banász Erika írta...

Nagyon szépek a gyertyáid! :) Ügyes vagy! Egy időben én is készítettem, és imádom őket, meg amiket kaptam is. Lehet, hogy nyitok egy oldalt a kedvenc tárgyaimnak, benne a legtöbb a gyertya lenne. :)))) Szia! Erika

Anita írta...

Örülök, hogy tetszenek, én is nagyon szeretem őket készíteni. Sajnos mióta elköltöztünk és otthon hagytam a felszerelésemet nem igazán készítettem, de néha nagynénémnél sikerül közreműködnöm egy egy gyönyörű gyertya díszítésében.