Díjak

Jól meglepett Csilla egyszerre két díjjal is, főleg azért, mert én még sosem kaptam senkitől hasonlót, de a megszeppenés után már tanulmányoztam is mit kell tennem. Szóval, köszönöm Csilla!

Az első díjat szeretném továbbadni Rinkának, Moncsinak és Mariannenak. A második -7 dolog magamról -díj szabályai:


1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.
2. A logót ki kell tennem a blogomba.
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
4. Írni kell magamról 7 dolgot.
5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.
6. Be kell linkelnem őket.
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásrólAz első három pont teljesítése után lássuk a 7 dolgot magamról:


1. Bár nem vagyok az a kreatív fajta, és elég nehezen találtam meg azt a kézműves tevékenységet, ami örömet okozna nekem, (nőverem gyönyörűen rajzol, énekel, gitározik, sző, nemezel, stb. -én arra gondoltam, minden ilyen érzék hozzá került:) ), de mostmár megtaláltam, és nem is egy van belőle!


2. Utálok fázni!! Persze mondanom sem kell, hogy mennyire fázós vagyok, otthon szinte állandó táma a párommal, hogy hideg van a házban/dehogy van hideg.

3. Szeretek vezetni, bárcsak jobb útjaink lennének!

4. Ha nagy leszek (és persze milliomos) akkor egy világkörüli útra szeretnék menni.

5. De addig is míg nagy leszek, szeretnék valami mást is kipróbálni, mint amit most csinálok, mint ahol most vagyok, mint amit most látok és mint amit most megélek.

6. A párommal immár a tizedik évünkbe léptünk. Bár nem vagyunk összeházasodva (ez sokaknak nem is igazán tetszik), de nekünk így is nagyon jó.

7. Azt vallom, amennyire ez a világ engedi, legyünk jók egymáshoz. Persze ez nem mindig könnyű, de a szándékos rosszindulatot mélységesen elítélem.Íme ők azok, akiknek tovább adnám a díjat: Rinka, Moncsi, Marianne, Sveszter, Erola, Gréti és Kalex.

Mindenkinek kellemes blogolást kívánok!


1 megjegyzés:

Csilla írta...

Nagyon szívesen :) Köszi, hogy olvashattam rólad :)