Tavaszváró játék


Elérkezett az én időm is....találtam én is egy alkalmat, hogy megajándékozhassak valakit: megvolt az 1000.ik látogatóm is mindkét blogomon!!! Ennek nagyon örülök! Persze ez nem teljesen reális, mert csak tavaly decembertől kezdtem el számolni, hányan is kukkantottok be hozzám, a blogom viszont már nyár óta él, de ettől függetlenül KÖSZÖNÖM NEKTEK, hogy ennyien megfordultatok nálam.

Mivel két blogom van, ezért kettő ajándék fog majd gazdára találni, ha játszottok velem. Az egyik egy foltos dolog lesz, a másik pedig egy gyertya, nemsokára meg is mutatom majd mik is lesznek a nyeremények.
A játékszabály a szokásos: írni egy bejegyzést ide, jelentkezés céljával és ha kedvetek van, meghirdetni a saját blogon. Ezt már sokan ismeritek, mert sokszor játszottunk már együtt szebbnél szebb blogokon.
Bár a tavasz még nemigazán mutatkozik, a Húsvét meg még pláne messze van, de mivel én már rettenetesen várom a tavaszt, ezért ez a játék a tavasz jegyében fog folyni, és a határidő is a hivatalos tavasz beköszönte, március 1.
Akkor hajrá! Várok mindenkit szeretettel!

A kép Karácsony Emese gyönyörű selyemfestményei közül való, érdemes megnézni őket!

4 megjegyzés:

Csilla írta...

Akkor leszek én az első jelentkező :)Gratula a látogatók számához! Lesz ez sokkal több is :)

Anita írta...

Örülök neked, Csilla! Remélem igazad lesz!:)

estibogar írta...

Nem kell izgulni...én neked szurkolok...S lesz sokkal több látogató is, mert szép dolgokat csinálsz, csak még idöbe kerül....:)

Anita írta...

Köszönöm a biztatást! Amúgy nem izgulok én, magamnak mindenképpen örömet okoz, amit csinálok, azt meg csak remélhetem, hogy nektek is!