Keresztelő

Eljött a keresztelő ideje, sógor-jelöltemék kislányát kereszteltük. A gyermek nagyon jól viselkedett végig, egy hangja sem volt, de szegénynek nagyon melege volt egész nap a nagy hőségtől. És elkészült az ajándékja is....Íme néhány kép róla. Nem tudom megmonani mennyi ideig készült, mivel már a tavaly kiszabtam :), mikor megtudtuk, hogy jön a gyermek, de azután sokáig hozzá sem nyúltam. Viszont magamhoz hű voltam, mert szokásomhoz híven még keresztelő előtti este is végeztem az utolsó simításokat. Na de a lényeg, hogy elkészült...A színösszeállításra úgy esett a választás, hogy mivel bajban voltam milyen árnyalatú legyen, ugyanis mindvégig nem tudták, hogy fiú lesz e vagy lány, így igyekeztem olyan színkombinációt választani, ami fiúnak is, lánynak is megfelelő. Úgy gondolom, jól sikerült. :)





3 megjegyzés:

Csilla írta...

Anita, ez nagyon aranyos lett. Nekem nagyon tetszik. Jók a színek a macik és a kedvenc csillagos blokkom :o) Ilyen macis katicás anyagod honnan volt? Ugyen külföldről :o(? Mekkor a takaró? Jaj de tetszik...

Kriszta írta...

Nekem is nagyon tetszik!!!

Anita írta...

Örülök, hogy tetszik nektek, nem is gondoltam volna, mert bár szerintem is jól sikerült, dehát én elfogult vagyok :) Mindenesetre örülök! Az anyag nem külföldről van, hanem iit vettem egy gyermek ágyneműt, amit azután szétvágtam,majd összevartam (hiszen ez a patchwork lényege..:)). Az eredmény pedig ez lett.