Díjak

Jól meglepett Csilla egyszerre két díjjal is, főleg azért, mert én még sosem kaptam senkitől hasonlót, de a megszeppenés után már tanulmányoztam is mit kell tennem. Szóval, köszönöm Csilla!

Az első díjat szeretném továbbadni Rinkának, Moncsinak és Mariannenak. A második -7 dolog magamról -díj szabályai:


1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.
2. A logót ki kell tennem a blogomba.
3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.
4. Írni kell magamról 7 dolgot.
5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.
6. Be kell linkelnem őket.
7. Megjegyzést kell hagynom náluk, hogy tudjanak a díjazásról



Az első három pont teljesítése után lássuk a 7 dolgot magamról:


1. Bár nem vagyok az a kreatív fajta, és elég nehezen találtam meg azt a kézműves tevékenységet, ami örömet okozna nekem, (nőverem gyönyörűen rajzol, énekel, gitározik, sző, nemezel, stb. -én arra gondoltam, minden ilyen érzék hozzá került:) ), de mostmár megtaláltam, és nem is egy van belőle!


2. Utálok fázni!! Persze mondanom sem kell, hogy mennyire fázós vagyok, otthon szinte állandó táma a párommal, hogy hideg van a házban/dehogy van hideg.

3. Szeretek vezetni, bárcsak jobb útjaink lennének!

4. Ha nagy leszek (és persze milliomos) akkor egy világkörüli útra szeretnék menni.

5. De addig is míg nagy leszek, szeretnék valami mást is kipróbálni, mint amit most csinálok, mint ahol most vagyok, mint amit most látok és mint amit most megélek.

6. A párommal immár a tizedik évünkbe léptünk. Bár nem vagyunk összeházasodva (ez sokaknak nem is igazán tetszik), de nekünk így is nagyon jó.

7. Azt vallom, amennyire ez a világ engedi, legyünk jók egymáshoz. Persze ez nem mindig könnyű, de a szándékos rosszindulatot mélységesen elítélem.



Íme ők azok, akiknek tovább adnám a díjat: Rinka, Moncsi, Marianne, Sveszter, Erola, Gréti és Kalex.

Mindenkinek kellemes blogolást kívánok!


Ajándékot kaptam!!!

A tegnap sikerült eljutnom a postára és kivennem a csomagot, amit kaptam! Hát mit mondjak, nagyon megörültem neki!!!! Ágnes nagylelkűen mindenkit megajándékozott, aki részt vett a játékában, sőt, személyre szabott ajándékokat készített. Én hosszú, téglaszínű nyakláncot kértem, és megkaptam!!! Bárcsak minden kívánságom így teljesülne!

Ágnes, nagyon nagyon köszönöm Neked!!




Tavaszváró játék - Ajándékok

Az általam indított játék első ajándékát, mely a foltos blogomhoz kapcsolódik itt nézheted meg.

A második ajándék, mely ehhez a gyertyás blogomhoz fűződik, úgy gondoltam, legyen egy kicsit rendhagyóbb. Mivel ilyesmi gyertydíszítést nem sok blogon láttam (vagy csak nem találtam én, ha ismertek ilyet szívesen belekukkantanék), ezért arra gondoltam, válassza ki majd a nyertes, hogy milyen gyertyát szeretne. Ha például a közeljövőben valamilyen eseményre hivatalos, gondolok itt esküvőre, keresztelőre, születésnap, stb, akkor akár ajándékba is viheti. Egy esküvőre például szép ajándék lehet az ifjú pár nevével és az esküvő dátumával ellátott gyertya, de úgy gondolom bármilyen más alkalomra is örülne egy személyre szabott gyertyának a címzett. Így hát a második ajándékról még nincs kép, ez majd a nyertestől függ, de ígérem meg fogom mutatni, ha elkészül.

Addig is várlak benneteket játszani!

Blogajánló


Bár még csak most kezdtek el blogolni, de reméljük, hogy hamar belejönnek. Érdekes, amivel foglalkoznak.

Játék Csillánál

Csillánál újabb játék! A szavazatok alapján az évszaknak megfelelő, tavaszi játék (mi már nagyon várjuk a tavaszt, uh.már beleéltük magunkat:) ).