Bolondos esküvői gyertya

Kicsit tartottam tőle, milyen is lesz, hiszen nem az a tipikus elegáns esküvői gyertya, de "mindent a kliensért" alapon belevágtam, és végülis egészen jól sikerült (szerintem). Azt hallottam a "klienstől", aki ajándékba szánja ezt a gyertyát, hogy illik az ifjú párhoz, uh.remélem tetszeni fog nekik.

Keresztelő gyertya

Szintén a keresztelőre készült, dísze volt az asztalnak és szép emlék.




Ibolya

Mindenképpen szerettem volna megmutatni az ibolyámat, amire nagyon büszke vagyok. Rohamosan és gyönyörűen fejlődik. Még decemberben kaptam a szüleimtől, kb.5 cm átmérőjű volt cserepestől, és ez nem túlzás. Egy kicsike asztali díszvirág volt, amolyan hobby virág, de azóta már a második cserepet növi ki.

Keresztelő

Eljött a keresztelő ideje, sógor-jelöltemék kislányát kereszteltük. A gyermek nagyon jól viselkedett végig, egy hangja sem volt, de szegénynek nagyon melege volt egész nap a nagy hőségtől. És elkészült az ajándékja is....Íme néhány kép róla. Nem tudom megmonani mennyi ideig készült, mivel már a tavaly kiszabtam :), mikor megtudtuk, hogy jön a gyermek, de azután sokáig hozzá sem nyúltam. Viszont magamhoz hű voltam, mert szokásomhoz híven még keresztelő előtti este is végeztem az utolsó simításokat. Na de a lényeg, hogy elkészült...A színösszeállításra úgy esett a választás, hogy mivel bajban voltam milyen árnyalatú legyen, ugyanis mindvégig nem tudták, hogy fiú lesz e vagy lány, így igyekeztem olyan színkombinációt választani, ami fiúnak is, lánynak is megfelelő. Úgy gondolom, jól sikerült. :)